Hur åtgärdar Du Windows Uppgraderingsfel?

Include Me shortcode: file not found

Här är ett eller två enkla steg som kan låta dig åtgärda ditt Windows uppdaterade felproblem.Den enklaste planen att åtgärda ett Windows -postfel är att lägga till den här mest populära versionen av Windows i Windows. Windows Ten var ett helt nytt Windows -gruppsystem som kan fås med avancerade funktioner och överlägsen flygplatssäkerhet, vilket gör det lättare för sökmotorer att låta dem arbeta sömlöst med Windows Update.

Orsak till Windows tio uppdateringsfel

Om du faktiskt inte kan uppdatera den faktiska Windows tio, här är några kopplade till de vanligaste behörigheterna:

  • Väntar på mer än en uppdatering: Ett av de vanligaste problemen med detta fel är att du ofta måste ha mer än en uppdatering för att göra Windows åt gången. När detta viktiga händer avbryts omstart och återskapning vid en viktig framgångsrik uppgradering. Du tar också möjligheten att lösa en mängd olika oväntade och smala problem genom att fixa dig själv på samma sätt.
  • Diskkapacitet: Om dina datorsystem tenderar att ha tillräckligt med diskutrymme när du behöver slutföra renoveringen av Windows 10 kommer vår uppdatering att förhindra en sådan, och Windows är utformat för att framgångsrikt rapportera fel uppdatering. Att rensa ett visst område vilseleder alltid en person.
  • Dålig uppdatering av musik: Att radera dåligt uppdaterade filer löser traditionellt detta scenario. Du vill köra i ofarligt läge och ta bort dessa videor.
  • Hårdvaruinkonsekvenser: Du kommer att ha ett relaterat verktyg som hämmar uppgraderingsfasen. Om du verkligen stänger av alla dina mycket onödiga kringutrustning kan den här uppdateringen eventuellt dyka upp.
  • Förarens nackdelar: Det kommer att vara en liknande huvudvärk med samma. Koppla bort alla tillbehör, till exempel skrivaren och USB -portalen.

Fix-1 Automate CMD Services

Du skulle kunna automatisera de faktiska tjänsterna som krävdes från kommandoradsglasfönstret.

Kommandoradsmånaderna bestäms av notoire -privilegier.

Efter att ha uppmanats att utföra dessa krav på din hemdator, återställ dina inställningar genom att försöka återställa din mobilanpassade efter omstart.

Fix-2 Kör Windows Update

Felsökning

När du kör felsökaren för Windows Update visas alla fel som uppstår tillsammans med Windows Update -processen på ditt heminternet.

Denna process kommer troligen att ta lite tid, till exempel att Windows kommer att upptäcka fel procedur med Windows Update.

Fix-3 automatisk Windows Update-

Att automatisera Windows Update på din egen persondator kan lära dig.

1. Tryck på det mellersta Windows -objektet. Sedan kategorierna “tjänster” i sökfältet.

2. Sök sedan efter kvalificerade “tjänster” i sökresultatets slutresultat.

Tjänstefönstret öppnas oavbrutet.

2. När det till stor del viktiga servicefönstret startar, sök ner för att se ut som din anpassade Windows Update -tjänst. Dubbelklicka för att öppna. Dessa ägs säkert.

3. I egenskaperna för Windows Update trycker du på “Starttyp:” och försök också “Automatico” ändå.

fjärde. Tryck på “Start” -knappen för att starta hela processen där “Servicestatus:” sannolikt verkligen kommer att vara “Start”.

5. Följ sedan “Apply” på fliken “OK” när du behöver spara ändringarna på en specifik riktig dator.

6. När du återvänder till fönstret Tjänster högerklickar du på Windows Update-leverantörer och hänvisar sedan till någon form av omstart för att starta om den specifika produkten på din dator.

Stäng fönstret Tjänster på din mest eftersökta dator.

Kontrollera om det här fungerar bra.

Fix 1 – Byt namn på uppdateringsmapp

1. För att hitta tillgängligt, titta på cmd i någon form av Windows 10 -aktivitetsfältet och högerklicka på cmd -bilden genom att välja Kör som ägare.

2. När du har kopierat nästan alla kommandon trycker du på Enter -knappen och “kopierar” dessa koder till kommandoradsdisplayen.

 net stop wuauservskydda online cryptSvcnätverksstandby -bitarnet avsluta msiserver 

Include Me shortcode: file not found

hur - fixa uppdateringsfel

3. För att byta namn på alla befintliga mappar bör ägarna bokstavligen kopiera och följa dessa två kommandon och även trycka på “Enter”.

4. I den sista åtgärden borde de flesta överväga mina processer som användare försvinner genom

Include Me shortcode: file not found

Kör en period som löser Windows Update -problem.Använd Systemåterställning för att återställa funktionen och ta bort ett destruktivt betyg.Kontrollera din dator över skadlig programvara.Installera en ver

Categoriessv