Hoe Kan Ik Een Windows-updatefout Voorbereiden?

 

Include Me shortcode: file not found

Hier volgen waarschijnlijk enkele eenvoudige stappen die u gemakkelijk kunnen helpen uw volledige Windows-updatefoutprobleem op te lossen.De meest vereenvoudigde manier om een ​​Windows-updatefout op te lossen, is door de meest populaire versie die te maken heeft met Windows naar Windows te brengen. Windows Ten is een volledig opkomend Windows-bedrijfssysteem dat kan worden bereikt met geavanceerde functies en een betere beveiliging op de luchthaven, wat betekent dat het voor zoekmachines gemakkelijker is om naadloos samen te werken met Windows Update.

 

 

Oorzaak van Windows 10 Update-fouten

Als gebruikers uw goede Windows tien niet kunnen bijwerken, volgen hier veel van de meest algemene machtigingen:

  • Wachten op meer dan één revisie: een van de meest terugkerende oorzaken van deze fout is waarschijnlijk dat u meer dan één update nodig hebt om met Windows tegelijk te werken. Wanneer dit gebeurt, wordt het opnieuw opstarten en dus opnieuw opbouwen onderbroken in verband met een succesvolle upgrade. Je hebt soms de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan onverwachte en beperkte problemen te behandelen door individuele problemen op dezelfde manier op te lossen.
  • Schijfruimte: als uw computerstrategieën niet genoeg schijfruimte hebben om de Windows tien-update te voltooien, zal onze update dit ontmoedigen, en Windows is vastbesloten om de verkeerde post aan te melden. Het te allen tijde vrijmaken van een bepaald gebied misleidt een persoon.
  • Slecht bijgewerkte bestanden: het verwijderen van slecht bijgewerkte persoonlijke bestanden lost dit scenario meestal op. Misschien wilt u in de veilige modus gaan en deze personenbestanden verwijderen.
  • Hardware-inconsistenties: u moet een verwante tool hebben die de upgradefase kan voorkomen. Als je al je familie ongelooflijk onnodige randapparatuur uitschakelt, kan deze verandering uiteindelijk verschijnen.
  • Nadelen van de bestuurder: het zal een grote soortgelijke hoofdpijn zijn met de exacte reparatie. Koppel alle accessoires van dit type los, zoals de printer en de USB-hub.

Fix-1 Automatiseer CMD-services

U kunt de daadwerkelijk benodigde programma’s automatiseren vanuit het opdrachtvenster van de productregel.

De opdrachtwachtrijperiode wordt bepaald bij beheerdersrechten.

Nadat u op de markt bent gevraagd om deze vereisten op uw huidige desktopcomputer uit te voeren, stelt u uw locaties opnieuw in en probeert u uw mobiele computer opnieuw in te stellen na het opnieuw opstarten.

Fix-2 Windows Update uitvoeren

Probleemoplossing

Als u de probleemoplosser voor Windows Update uitvoert, worden alle discrepanties weergegeven die optreden naast elk van onze Windows Update-processen op uw computer.

Dit proces zal waarschijnlijk enige tijd duren, wanneer Windows een onjuiste actie detecteert met Windows Update.

Fix-3 Automatische Windows Update-

Het automatiseren van Windows Update op uw computer kan mensen leren.

1. Tik op het belangrijke Windows-item. Dan het ding “diensten” in de nachtclub zoeken.

2. Zoek vervolgens naar specifieke ‘services’ in de zoekresultaten op internet.

Het venster Services wordt regelmatig geopend.

2. Wanneer het eigenlijke belangrijkste servicevenster begint, scrolt u omlaag om een ​​aangepast Windows Update-bureau te kiezen. Dubbeltik om te openen. Deze zullen eigendom zijn.

3. Tik in Windows Update-eigenschappen op “Opstarttype:” maar probeer toch ook “Automatico”.

4. Druk op de link ‘Start’ om de hele actie te starten waarbij ‘Servicestatus:’ naar alle waarschijnlijkheid niet ‘Start’ is.

5. Klik vervolgens op “Toepassen” op het “OK”-oog om de wijzigingen met betrekking tot de echte computer op te slaan.

vi. Wanneer u terugkeert naar ons Services-venster, klikt u met de rechtermuisknop op Windows Update Providers en raadpleegt u wanneer u dat wilt het gedeelte Opnieuw opstarten om het product op uw pc opnieuw op te starten.

Sluit het Services-venster op je geweldige favoriete computer.

Controleer of het misschien goed werkt.

Fix 1 – Naam updatemap wijzigen

1. Om uit te komen, kijk naar cmd met betrekking tot de Windows 10 taakbalk in combinatie met rechtsklik op het cmd-pictogram door Uitvoeren in administrator te selecteren.

2. Nadat u bijna alle opdrachten hebt gekopieerd, drukt u op de meeste Enter-toets en “kopieer” die opdrachten naar het opdrachtkabelvenster.

 netto stop wuauservbescherm net cryptSvcnetwerk stand-by bitsnet maakte een einde aan msiserver 

Include Me shortcode: file not found

hoe die update-fout zal oplossen

een verscheidenheid aan. Om alle bestaande versies te hernoemen, moet u deze twee commando’s letterlijk kopiëren en plakken, naast de extra druk op “Enter”.

4. In de stap doorgaan met uitvoeren zouden de meeste mensen moeten kijken naar de processen die gebruikers doorlopen

 

 

Include Me shortcode: file not found

Voer dat programma uit dat problemen met Windows Update oplost.Gebruik Systeemherstel om het probleem te verhelpen

Categoriesnl